RO
EN

Prima pagină > Termeni şi Condiţii

Termeni si Conditii

Va multumim ca vizitati site-ul nostru. Accesand si utilizand acest Web Site sunteti de accord cu termeni si conditiile aflate mai jos, ca si orice lege, statut, ordonanta si regula aplicabila. Cautand, vizitand sau alta modalitate de accesare sau utilizare al acestui site sunteti de accord sa va supuneti acestor termini si conditii aflate mai jos. Termenul “2EXCITE” utilizat in acest site se refera la 2EXCITE SRL.

 

Copiatul
Acest site este protejat de legile copiatului. Exceptand in special permiterea in acord cu termenii si conditiile folosite de acest site orice copiere, reproducere, etalare, actiune sau retrasmitere de orice fel sau orice continut al acestui site este strict interzisa. Toate drepturile rezervate.

Marca
2EXCITE si KUB3 sunt marci ale 2EXCITE SRL. Exceptand in special permiterea cu acordul termenilor si coditiile care coduc acest site, orice utilizare a acestor marci sau sigle este strict interzisa, fara consimtamandul scris al 2EXCITE SRL. Toate numele, marcile sau siglele sunt proprietatea 2EXCITE si pot fi utilizate doar cu permisiunea scrisa a detinatorului.

Utilizati acest site pe riscul Dumneavoastra
Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propriul sau risc. 2EXCITE nu reprezinta si nici nu garanteaza in nici un fel urmatoarele: (a) corectitudinea sau totalitatea informatiilor sau materialelor aflate in site, si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice greseala sau lipsuri din continuturile site-ului (care poate include erori tipografice sau/si greseli tehnice); (b) valabilitatea pentru utilizarea a oricarui drept de copiere, marca sau oricare alt material a partilor interesate care apare in acest site; (c) prezenta sau absenta virusilor sau erorilor de calculator a partilor interesate care pot fi introduse sau atasate site-ului fara ca 2EXCITE sa stie sau a incuvinta; (d) orice program care se poate descarca, copia sau alta utilizare prin acest site; sau (e) comercializare, denumirea sau/si contrafacerea a oricarui sau orice continut pe acest site. In privinta comunicarii cu 2EXCITE prin intermediul acestui site, 2EXCITE nu garanteaza privitor la securitatea a oricare data trasmisa catre 2EXCITE, incluzand informatii privind potential angajati sau aplicatii pentru aceasta, sau orice alte continuturi.

Informatii privind utilizarea documentelor, imaginilor si informatiilor in acest site documentele, imaginiile si informatiile proprietate a 2EXCITE
Documentele, imaginile si informatiile proprietate a 2EXCITE, incluzand continutul descriirilor a afacerilor, descriirilor biografice a reprezentatiilor si personalului 2EXCITE, comunicatele de presa sau alte notite publice, impreuna cu asocierea oricarui element grafic, poate fi copiat, reprodus, descarcat sau utilizat in alt mod conform termenilor urmatori cu aderarea cu strictiete a notei de subsol in forma: ”© 2003 2EXCITE. Folosite cu accept. Toate drepturile rezervate.” trebuie sa apara in fiecare copie sau reproducere a materialelor 2EXCITE. Materialele 2EXCITE pot fi utilizate numai pentru propuneri non-comerciale cum ar fi informarea, si nu vor putea fi date spre copiere, actualizate de catre alta retea, retrasmise sau in raspandite in alt mediu fara permisiune scrisa a 2EXCITE. Materialele 2EXCITE pot fi utilizate doar in intregime, fara alterarea, editarea, condensarea sau comentarea lor, si orice element grafic continut in 2EXCITE. Materialele nu pot fi utilizate separate de alte elemente cu care sunt asociate. Materialele 2EXCITE nu vor fi utilizate ca ridicularizeze, discredita, hartui sau enerva orice client al 2EXCITE. Oricare alta utilizare a materialelor 2EXCITE nu este permisa. Materialele 2EXCITE valabile pentru utilizare mentinute mai sus nu include design, amenajari, aranjamente sau elemente distinctive a acestui site, sau al altui alt web site care apartine de 2EXCITE.

2EXCITE isi rezerva dreptul de a schimba termini si politica oricand fara nici o avertizare Daca aveti alte intrebari sau preucupari privind conditiile de utilizare, drepturile de copiere sau/si politica noastra va rugam sa ne contactati la:

2EXCITE SRL
Attn: Web Master
B-dul Carol I, Nr.3
Cladirea ATE Bank, Et.3
Iasi, Romania
t. +40 332 414 807
f. +40 332 440 861
e.

hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden hidden